Sferologe

"Overal is Sfeer, samen geven wij deze vorm."

Ik deel graag....

Met de training Sfeerleer leer je anders waarnemen. We gaan het ongrijpbare maar voelbare zichtbaar maken en vertalen naar processen en toekomstvisies waarbij een energetische ontwerp aanpak centraal staat. Zo leer je ontwerpen vanuit het oneindig neutrale.

Lees meer

Ontwerpen is voor mij een manier van leven. In alles zie ik een energetisch verband en verhaal. Dit maakt dat ik overal bezig kan zijn met het ontwerpen van sferen. Bij Begane Grond maak ik ontwerpen op maat, op de sfeer of frequentie van de plek, de gebruikers en alles wat er is.

Lees verder

Onderzoek is als innovator onmisbaar. Mijn interesse gaat uit naar energie uit sferen halen. Vanuit mijn oogpunt zie ik een wereld die werelden in zich heeft en dat alles verbonden is door middel van informatie. Zichtbaar en onzichtbaar. Met mijn onderzoek heb ik twee boeken kunnen schrijven. Sfeer in bewustzijn, is bewust zijn in sfeer (2016) en In kleur gezegd (2014). Op dit moment werk ik aan mijn boek: In de vorm van Sfeer. Waarin ik 20 deskundigen aan het woord laat over wat sfeer is. Ben jij uitgever is spreekt dit onderwerp jou aan, neem a.u.b. contact met mij op.

Lees meer

Uitwerking Visie

"We kunnen alleen dat waarnemen, wat we willen begrijpen."

Oneindig positief
Dit voelt als een plus
Oneindig neutraal
Dit voelt als neutraal
Oneindig negatief
Dit voelt als een min

Ik ben

een creatieve innovator

Mijn passie ligt in het ontwikkelen van nieuwe ruimten,  processen, ontwerpen of theorieën. Naast of voordat ik kan ontwerpen heb ik input nodig van de persoon of doelgroep waarvoor het ontwerp of product is bedoeld. Bij dit proces van werken komt 1 talent altijd aan bod en dat is communiceren. Onder communiceren versta ik niet alleen woorden gebruiken via spreken, schrijven of zingen. Ook non-verbale en de energetische manieren van communiceren zijn essentieel en heb ik mijzelf eigen gemaakt. Communicatie is een concept, een energetisch verhaal. Naast empathie en aanvoelen kan ik energetisch lezen, wat de opdrachten duidelijkheid geeft en de oplossingen duurzaam, behoeften gericht en sfeerrijk maakt.

Als mens ben ik spontaan, eerlijk, open, gedreven, enthousiast, zakelijk, attent, hooggevoelig en betrouwbaar.

Laten we samen'werken'. Stuur mij a.u.b. een mail en begin gewoon.

Wat ik doe

het onzichtbare zichtbaar maken

Als tuin- en landschapsontwerper & sferologe werk ik vanaf 1996 vanuit mijn onderzoek- en ontwerpbureau Begane Grond. Vanaf 2001 verricht ik gericht onderzoek naar sferen. Waarom zijn fijne plekken prettig en voelen enge plekken onprettig? Komt dit alleen door de tien elementen van Sfeer?

Dagelijks ga ik op onderzoek uit om achter vragen met betrekking tot sfeer te komen. Waarom? Om mensen en plekken beter te begrijpen in hun behoeften, om ze te helpen zich bewust te zijn of te worden van hun omgeving en van henzelf met een passende en prettige inrichting. Dit om uiteindelijk ziekten te voorkomen en geluk te creëren.

Als sferologe ontwerp ik aan een diversiteit aan ruimten op verschillende schaalniveau’s en zet het creëren  van geluk op de eerste plaats.

Wil je meer weten over Sferologie en Sfeerleer? Bezoek dan eens www.sfeerlabel.nl en www.sfeer.center

Sfeerrijke groet,

Angelique Nossent