Het gouden potlood

'Gouden Potlood'

Angelique: ' Toen ik klein was wilde ik iets gaan doen met tekenen en groen, het pad dat ik bewandel zet me zo in het licht.' Monique Sajet, reisarchitecte en levenskunstenaar vertelde vanuit haar vakgebied als ambassadeur mijn verhaal over de Festivaltuin Doorkijk en over mij.

Winnaar van een van de Gouden Potloden in 2017!

In de Tuinen van Appeltern werd op zaterdag 23 september het 'Gouden Potlood event' gehouden. Een Gouden Potlood kon in 3 categorieën gewonnen worden, namelijk voor beste ontwerp, inspiratie en materiaalgebruik.

De tuin met het beste ontwerp.
In deze categorie is gekeken naar onder andere: vormen, uitstraling, kleuren en het verhaal. In Doorkijk zijn alle tien de sfeerelementen vormgegeven met een knipoog naar gevoel.

Kijk voor ontwerpwerk van Angelique Nossent op de site van begane grond.

De meest inspirerende tuin.
Mijn eigen inspiratie haal ik uit het leggen van verbindingen, van de hardware (hoofdzaken) naar de software (hartzaken).

Sfeer lees 'omgeving' staat hierbij centraal want in dat speelveld doen we onze ervaringen op.

De tuin met het meest gevarieerde en ‘waardevolle’ materiaalgebruik.
Winnaar in deze categorie is Angelique Nossent & Lipsgroen. Sfeerelementen vinden wij gewoon, ze behoren bij onze dagelijkse waarneming. Maar wat als we bewuster worden van de effecten van materiaalgebruik op elkaar en op ons. De wisselwerking dus. Hierbij stil staan doe ik aan de hand van Sfeermetingen.

Zie hiervoor de volgende link.

Ontwerpcoaching Sfeerkunde 1 op 1.
Heb je een fraaie opdracht, maar wil je daarover advies of een eenmalige coaching in relatie tot sfeerkunde neem dan contact met me op via:

mijn mailadres

Groepsontwerpcoaching Sfeerkunde (4-26 personen).
Een groep mensen voelen samen meer aan dan een individu. Laat je helpen door ervaren ontwerpers en vindt samen de aanpak voor jouw ontwerpopgave.

ik@begingewoon.nl

Als de omgeving leidend is.
In bepaalde gevallen is de omgeving leidend en zijn de mensen een onderdeel van het geheel. In deze Sfeerkunde lessen geef ik workshops aan groepen over een plek en laat deze op een unieke wijze waarnemen en ervaren.

meer informatie