Contact

"De essentie van sfeer is uitdrukking geven aan ons bewustzijn."

Angelique Nossent

Sfeer 1
Bij het ontwerpen van Doorkijk heb ik gekeken naar de polarisatie tussen sferen. Als je een sfeer prettig vind dan doet dat iets met je geluksgevoel, je openheid en vriendelijkheid.
Sfeer 2
Sfeer 2 is de neutrale sfeer, we voelen ons er prettig en dit geeft rust, terwijl we ook verlangen naar de pieken en wensen te weten hoe we met de dalen om kunnen gaan.
Sfeer 3
In sfeer 3 voelen we ons onprettig. Hier zijn we uit verbinding met onszelf en onze omgeving. Alle drie de sferen laten ons ervaren wat het betekend om op een plek te zijn.

Workshops Sferologie

Omgevingssfeer workshop
Deze workshop is specifiek voor bedrijven die aan de slag willen met de (her)inrichting van hun kantoor/ruimte. Vooraf de sferen met elkaar bepalen en vertalen in een beeld, woord, geluid, licht, kleur en vorm zodat prettig voelen ervaren wordt.

Meer info en data

Groepsfeer workshop
Aan de hand van de theorie van sferologie ga ik met een groep aan de slag om wat we zien en ervaren in werksituaties te vertalen naar processen en richtingen. Hoe maken we samen onze werkplekken c.q. omgeving prettig?

Meer info en data

Eigensfeer workshop
In deze workshop werk ik 1 op 1. Hier gaan we persoonlijk kijken naar jouw manier van waarnemen en het proces van conclusies trekken bekijken in relatie tot sfeerbeleving. Deze sfeerlessen worden op maat gemaakt.

Afspraak maken, zie hieronder

Begin Gewoon

Angelique Nossent

Bel mij
06 53792697
Adres
Obalaan 27, 3233 BL Oostvoorne
Email
ik@begingewoon.nl